Beveiliging voor

Winkels

Beperken diefstal zowel overdag als s’nachts Verkleinen van de risico’s zoals overval, inbraak en geweld

Veilige winkels

Het komt helaas nog steeds te vaak voor dat winkels met diefstal, geweld of inbraak te maken hebben. De gevolgen hiervan zijn zowel voor de ondernemer als werknemers erg groot. Ook een goed brandbeveiliging is belangrijk voor zowel je bezoekers en werknemers als het behoud van je pand en spullen. Met onze preventieve maatregelen kan je de risico’s hiervan al een stuk verkleinen.

Diefstal

Diefstal is helaas een probleem waar alle winkels mee te maken hebben. Dus dan wil je overal zo goed mogelijk een oog op kunnen houden. Dat is allemaal mogelijk met beveiligingscamera’s overdag, waar een alarmsysteem goed inzetbaar is als een winkel gesloten is. De camerabeveiliging kan hier goed mee gecombineerd worden.

Overval beperking

Een overval is een vreselijke ervaring en wil je natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Daar zijn gelukkig goed werkende mogelijkheden voor. Dan kan je denken aan advies over het minder contant geld in kas hebben door pin mogelijkheden of het laten plaatsen van verankerde (afroom)kluizen.

Smart Shops

Tegenwoordig hoeven camerabewakingssystemen niet alleen gebruikt te worden voor beveiliging, maar zijn ze inzetbaar voor meer doeleinden. De camera's kunnen namelijk ook ingezet worden om de winkel slimmer te maken. De eigenaar kan zo via heatmaps meer inzicht krijgen in bijvoorbeeld welke plekken in de winkel het meest bezocht worden.

Onze oplossingen

Al meer dan 30 jaar helpen wij onder andere ook winkels om te kiezen voor de juiste oplossingen. Daarvoor hebben wij hieronder al enkele uitgelicht.

Oplossingen voor

Zoek jij nog een andere oplossing?

Bespreek jouw situatie en neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel het onderstaande nummer
Bel 0341 426 000

Zoek jij een oplossing voor 

Bespreek jouw situatie en neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel!
Bel 0341 426 000

Help mijn winkel veiliger maken!

Wil je graag meer weten over hoe je je winkel veiliger kan maken voor zowel je werknemers als je klanten?

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.