Zakelijke

Particuliere

Inbraak Beveiliging

hoe pakken we inbraakbeveiliging aan

Beveiligen tegen inbraak en diefstal

Om je bedrijf goed te beveiligen tegen inbraak, diefstal en overval kan je verschillende maatregelen nemen. Daarom kiezen wij voor oplossingen die je zelf kan nemen of maatregelen die we adviseren naar aanleiding van een risico-inventarisatie.

Hieronder hebben wij een overzicht van de stappen die wij doorlopen om de kans op o.a. inbraak zoveel mogelijk te verkleinen of te voorkomen.

organisatorische maatregelen

Inventariseren van de situatie

De eerste stap van beveiligen is natuurlijk ervoor zorgen dat alles dicht en op slot zit. Dat kan al d.m.v een goede open/sluit procedure. Het is handig om hiervoor een plan te schrijven zodat deze door jezelf of anderen makkelijk opgevolgd kan worden. Ook het hanteren van een strikte sleutel / code beheer met registratie raden wij altijd aan. Zo is duidelijk wie toegang heeft tot welke kamer

Voor winkels is ons advies vaak om grote bedragen af te storten in een afroomkluis. Daarnaast is het ook gunstig als je personeel training heeft gehad in noodgevallen als een overval.

Kortom, er zijn veel maatregelen die je vaak zelf kan nemen.

Lees meer over organisatorische maatregelen tegen inbraak en overval en wat je hier zelf al aan kan doen.

Bouwkundig maatregelen

Risico op inbraak verminderen

Het doel van de bouwkundige maatregelen is om het de inbreker of overvaller zoveel mogelijk te vertragen, en voor jezelf de gevolgen (zoals schade) zoveel mogelijk te beperken. Hierbij kun je dan denken aan het installeren van SKG-goedgekeurd hang / sluitwerk en (beveiligings)verlichting voor binnen en buiten. Ook zou je voor je bedrijf een toegangscontrolesysteem kunnen overwegen waarbij je pasjes gebruikt of tags.

Voor winkels zijn inbraakwerende rolluiken of traliewerk een goede oplossing.

Dit alles in samenwerking met een snelle signalering is de basis van elk goed beveiligingsplan.

Lees meer over wat voor bouwkundige maatregelen je kan treffen om de kans op inbraak, diefstal of overval te verkleinen.

Signalering en alarmerende maatregelen

Het inzetten van een inbraakbeveiligings systeem

Helaas zijn organisatorische en bouwkundige maatregelen niet altijd genoeg om een inbraak of overval te voorkomen. Dus als er dan toch een inbraak plaatsvindt, dan willen we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten! Daarom is een snelle detectie belangrijk.

Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen waaronder ook het gebruik van beveiligingscamera’s. En tegenwoordig kunnen we met deze slimme bewakingscamera’s voor zowel binnen als buiten, overdag als snachts alles bewaken, snel notificaties geven en beelden vastleggen voor later gebruik. 

Maar het belangrijkste is het direct kunnen meekijken op de locatie, zodat je zelf (of de meldkamer) kan bekijken of er ook daadwerkelijk een inbraak plaatsvindt. Dit is nodig omdat de politie pas wordt ingeschakeld als deze ook echt geverifieerd is, en op afstand meekijken scheelt weer in tijd voordat de politie op locatie is.

Domotica integratie

Meerdere vliegen in 1 klap

Tegenwoordig is het mogelijk om veel (gebouw)systemen zoals bijv. verlichting, verwarming en beveiliging aan elkaar te koppelen. Zo kan je je verlichting uit laten gaan als er al even geen beweging meer is gedetecteerd in je kamer. Datzelfde kan je ook doen met de verwarming. Zo kan je aardig bezuinigen op je energierekening. Voor deze vorm van integratie gebruiken wij de domotica systemen van KNX. 

Dus mocht je overwegen om een inbraakinstallatie aan te schaffen, dan adviseren wij ook na te denken of dit aangevuld moet worden met relevante domotica.

Hoe?

Sirene
Alarminstallatie Keyfob
Alpha Druppeltag
Bosch BlueLine PIR
Hikvision Buiten Dome Camera
Solex Amber Flitser

Inbraak Beveiliging

Doen we onder meer voor

Industrie

 • Toegangscontrole
 • Ontruimingsinstallaties
 • Production Monitoring
 • Camerabewaking

Winkels

 • (Slimme) Camera's met heatmaps
 • Overval beperking
 • Noodverlichting
 • Inbraakbeveiliging

Kantoren en Bedrijven

 • Toegangscontrole
 • Camerabewaking voor o.a. meldkamer bevestiging
 • Brandbeveiliging
 • Inbraakbeveiliging

Jouw inbraakbeveiliging naar het hoogste niveau?

Wil je meer weten?

Wil je graag een risico-inventarisatie zodat je weet waar je aan toe bent, Laat het ons weten, en wij helpen je graag de beste keuzes maken.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.