Organisatorische maatregelen tegen inbraak en overval

Organisatorische maatregelen tegen inbraak en overval

Organisatorische maatregelen zijn preventieve maatregelen die je kan nemen om de kans op inbraak, diefstal en overal te verkleinen. Veel maatregelen hiervan kan je zelf al nemen. Met behulp van een risico-inventarisatie kan je bepalen wat de meest noodzakelijke en in jouw situatie de meest wenselijke maatregelen zijn.

Enkele voorbeelden van organisatorische maatregelen zijn:

  • Duidelijke openings- en sluitprocedures
  • Toezicht tijdens openingstijden
  • Gebruik pinautomaat en grote bedragen storten in een afroomkluis
  • Toegangsdeuren en ramen op slot (nachtslot)
  • Hanteren van een strikt sleutel- en codebeheer inclusief registratie hiervan
  • Afspraken in de buurt en in het kantoor of complex over toezicht
  • Training personeel bij calamiteiten (zie ook ons nieuws item)

Organisatorische maatregelen zijn preventieve maatregelen die je kan nemen om de kans op inbraak, diefstal en overal te verkleinen. Veel maatregelen hiervan kan je zelf al nemen.

Calamiteitentraining personeel

Voor je klanten, cliënten of gasten is het is belangrijk dat je je personeel weerbaar maakt tegen een mogelijk inbraak of overval. Want door middel van training kan je ze leren hoe ze moeten handelen bij geweld, een overval of poging tot inbraak. Zo kan je ernstige gevolgen al veel meer voorkomen.

Risico-inventarisatie

Betecom kan een dergelijke risico-inventarisatie voor je doen. Daarnaast kunnen we bij de opzet- en uitvoering van de organisatorische maatregelen, zoals bijv training behulpzaam zijn. Dankzij het nemen van de juiste organisatorische maatregelen kan je de kans op inbraak, diefstal, overval en gevolgschade al enorm verkleinen. Wij helpen je graag om hierin de juiste keuzes te maken.

Onderaan deze pagina kan je via het contactformulier contact met ons opnemen. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen, net zo makkelijk.

Meer oplossingen

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.