Over Ons

Alles over Betecom

Hoe het begon

Over Betecom

Al meer dan 30 jaar geleden begonnen we aan onze missie voor het veiliger maken van zowel woningen als bedrijven. En zoals ook in onze naam staat zijn we gebrand op ieders veiligheid. 

Ons team heeft door deze jaren heen met vallen en opstaan geleerd dat elke situatie, elke klant zijn unieke aanpak en maatregelen nodig heeft voor de beste veiligheid. Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat je bij ons de beste oplossingen vindt voor jouw veiligheid. 

Wij adviseren, ontwerpen, installeren, monteren, programmeren, certificeren, inspecteren en onderhouden installaties die het ondernemersrisico verlagen de veiligheid voor het personeel en het gebouw verhogen.

Maar hoe doen we dat dan?

Nou, onze aanpak is ook eenvoudig, we kunnen je al helpen in 2 stappen.

Betecom helpt je  in 2 stappen

Risico-inventarisatie

Wij brengen de beveiligingsrisico’s in kaart met een risico-inventarisatie. Daarna bespreken we onze bevindingen, je wensen en de mogelijkheden in een aansluitend informerend gesprek.

Advies en Offerte

Wij geven je advies over passende beveiligingsmaatregelen. Je ontvangt daarnaast ook een adviesrapport en een offerte. Op basis van dit rapport kun je dan de juiste maatregelen kiezen. En ben je eruit, dan kunnen wij deze uiteraard voor je realiseren.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een manier die je bedrijf of woning veiliger maakt? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl

Betecom B.V.

Met 25 jaar ervaring

Betecom is

Gespecialiseerd in onder meer...

Professionele inbraakalarm- en camerasystemen

Risico op inbraak wordt stukken kleiner

Brandbeveiliging-systemen en veiligheidssystemen

Op tijd gewaarschuwd worden voordat het te laat is

Bedrijven, instellingen en woningen

Geen opdracht is te klein of te groot voor ons

Kwalitatief maatwerk

Iedereen zegt het, maar wij leveren het

Geïntegreerde oplossingen

Veiligheid wordt nog beter als systemen met elkaar kunnen praten

Duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke apparatuur

Want je hebt niets aan onbetrouwbaar goedkoop spul wat niet werkt wanneer het moet

Betecom B.V.

Meer weten?

Je bent écht geïnteresseerd en daarom hebben we hier nog meer informatie voor jou.

Service en Onderhoud

Onze systemen die wij leveren zijn echt onze kindjes, en die willen we graag in top conditie houden. Wij zijn daarom ook geen bedrijf waar je niets meer van hoort als we de straat uit rijden. In overleg maken we afspraken voor jaarlijkse inspecties en onderhoud. En voor noodgevallen of storingen staat altijd iemand klaar, en die bellen we ook snachts zijn bed uit. Voor deze service kan je een service- en onderhoudscontract afsluiten.
Lees hier meer uitgebreide informatie over service en onderhoud.

Lees meer

Duurzaam pand

In 2011 zijn we met ons hele team verhuist naar ons nieuwe pand. En wij vinden, wat je zegt moet je ook doen. Dus ons nieuwe pand zit helemaal vol met de beste beveiligingsmaatregelen en energiebesparende technieken.Wil je graag eens zien wat dat allemaal inhoud, neem dan contact met ons op voor een afspraak.En heb je misschien bouwplannen en wil je ook je nieuwe pand duurzaam bouwen, wij denken vanaf het begin met je mee naar de beste oplossingen.

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vanuit onze christelijke overtuiging willen wij graag de zegeningen die wij elke dag uit Gods hand mogen ontvangen delen met anderen. Daarom ondersteunen wij van Betecom actief organisaties die zich richten op armoedebestrijding, hulpverlening en verkondiging van het evangelie. Dit is onze drijfveer om zowel maatschappelijk als sociaal betrokken te zijn.

Lees meer
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.