Zakelijke

Particuliere

Camera Beveiliging Particulier

Een ideale aanvulling op de bescherming van je woning!

Altijd een oog in het zeil hebben

Wij zijn hier bij Betecom echt gebrand op veiligheid. Daar valt tegenwoordig ook camerabeveiliging onder. Wij zien dit echt als een goede toevoeging aan bestaande installaties of zelfs al een op zichzelf staande oplossing voor het veilig houden van jouw spullen en nog belangrijker; je gezin!

Kwaliteit is belangrijk

Waarom een “dure” camera

Om met de deur in huis te vallen; de betere beveiligingscamera’s hebben een hogere prijskaartje dan de gemiddelde IP-camera die je online kan vinden of in de bouwmarkt. Waarom zou je dan kiezen voor een “dure” camera?

Om te beginnen zijn zulke goedkopere camera’s leuk om thuis neer te zetten en om mee te spelen, maar als echte beveiligingscamera zijn ze simpelweg gewoon niet geschikt. De beeldkwaliteit ziet eruit alsof je je bril niet op hebt, ze reageren op alles wat beweegt of ze stoppen nog wel eens met werken net wanneer je ze net nodig hebt. Dus ook hierbij klopt de uitspraak: “goedkoop = ergernis”

Maar waarom is een “dure” camera dan wel de oplossing?

Verschillende type camera's

Camera functies

Kort door de bocht; je krijgt gewoon waarvoor je betaald. Deze camera’s hebben een enorm scherp beeld en ook nog slimme software aan boord. Zo kan je de IP-camera’s instellen op bepaalde gebieden wat ze in de gaten moeten houden, of dat ze een melding moeten geven als iemand te lang bij de achterdeur staat. Ook zijn ze erg goed in het donker, wat wel handig is aangezien de inbreker toch echt een nachtdier is.

Deze IP-camera’s hebben daarnaast ook geen verborgen kosten. Het is tegenwoordig standaard lijkt het dat je een abonnement moet gaan afsluiten om je videobeelden op te slaan. Van dat soort kosten zijn we niet zo gecharmeerd. Met onze bewakingscamera’s kan je de beelden gewoon opslaan op de camera zelf of op een recorder (wat vaak wel handig is als je meerdere IP-camera’s hebt). Dus geen verborgen kosten.

Hoe kies je?

De juiste camera

Maar hoe kies je nu eigenlijk de juiste camera? Het belangrijkste is om eerst eens goed te bedenken waarvoor je het wilt gebruiken. Wil je de achtertuin snachts in de gaten houden, of wil je de camera’s alleen gebruiken om te kijken wat de hond allemaal thuis uitspookt als hij denkt alleen thuis te zijn. Het is daarom handig dat de camera’s je notificaties versturen als er ook daadwerkelijk wat aan de hand is.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen hebben wij gekozen voor het merk Hikvision. Deze geeft naar ons idee de beste prijs/kwaliteit verhouding onder de merken.

En mocht je er toch niet uitkomen welke type camera je moet hebben, geen probleem, neem gewoon contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de juiste oplossing is.

Privacy is belangrijk

Privacy wetgeving bij camera's

Camera’s zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zo zie je ze tegenwoordig ook vaker bij woningen. Ze zijn een ideale aanvulling voor je beveiliging van je eigendommen en geven je de mogelijkheid om live mee te kijken wat er thuis gebeurd. Toch kunnen camera's niet zomaar worden geïnstalleerd en moet er voldaan worden aan bepaalde regels en wetgevingen. Zoals bijvoorbeeld “wet bescherming persoonsgegevens”.

Op deze pagina willen wij je in het kort uitleggen wat hiervan de regels zijn.

Privacy wetgeving en camera's

Hoe?

Hikvision Cube Camera
Hikvision Buiten Dome Camera
Hikvision Recorder

Camera Beveiliging Particulier

Doen we onder meer voor

Woningen

  • Brandbeveiliging en brandmelders
  • Beveiligingscamera's en algehele inbraakbeveiliging
  • Slimme huizen en energiebesparing

Wil je weten welke camera jou het beste kan helpen?

Wil je meer weten?

En natuurlijk ook wat de beste plek is om deze op te hangen in of rond je woning? Laat het ons weten, en wij helpen je graag.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Certificeringen

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.