Zakelijke

Particuliere

Brand Beveiliging Particulier

Op tijd gewaarschuwd worden

Goed voorbereid zijn

Je gezin is waarschijnlijk het belangrijkste bezit wat je hebt, en daarom wil je waarschijnlijk net als ons zoveel mogelijk eraan doen om deze veilig te houden. Wij geloven dat brandbeveiliging daar ook onder valt. Want zeg nou zelf, dat hoop je toch nooit mee te hoeven maken. De gevolgen zijn vaak ook groot, want het kan zo je huis en al je bezit kosten. Daarom helpen wij je graag hierbij naar het zoeken van de juiste oplossing om dit te voorkomen.

brand begint ongemerkt

Een goede aanpak

Wist je dat als je slaapt niets ruikt? Dat is natuurlijk handig als je een partner hebt met stinkvoeten, maar dat betekent ook dat je s’nachts bij brand geen rook ruikt. Daarvoor adviseren wij iedereen met een woning een rookmelder te installeren. Ze zijn al wel verplicht bij nieuwbouw, maar bestaande woningen hebben ze ook echt wel nodig.

Rookmelders kan je ook gewoon in de bouwmarkt kopen of via internet. Een klein nadeel daarvan is natuurlijk dat deze op batterijen werken en ze gaan piepen als ze bijna leeg zijn. Mep ze dus niet meteen van het plafond!

Als je al een beveiligingsinstallatie hebt kan je onze rookmelders daaraan koppelen. Hierdoor zal bij brand het hele systeem in alarm springen. Daarnaast kan je uiteraard ook nog kleine blusmiddelen overwegen. Deze kan je dan gebruiken als er een kleine brand uitbreekt. Dan ben je er tenminste op tijd bij.

Naast rookmelders is het ook altijd handig om te denken over het aanschaffen van koolmonoxidemelders. Deze zullen je waarschuwen als ze te hoge CO-waardes detecteren.

Wat zijn de veilige uitgangen?

Denk aan een goed vluchtplan

Stel dat er toch brand is uitgebroken bij je thuis, weet je dan wat de snelste route naar buiten is? Brand kan binnen enkele minuten je hele woning veranderen in een grote vuurzee.

Daarom is het echt aan te raden om eens goed na te denken over een mogelijk vluchtplan (of plannen, want je moet altijd een plan B hebben natuurlijk).

Ook is het zeker handig om dit eens goed door te spreken of te oefenen met je gezin, zodat iedereen een goed beeld heeft wat er in deze noodsituatie moet gebeuren

Hoe?

Koolmonoxide melder
Sirene
Flameline Hand Brandblusser Schuim
Rookmelder

Brand Beveiliging Particulier

Doen we onder meer voor

Woningen

  • Brandbeveiliging en brandmelders
  • Beveiligingscamera's en algehele inbraakbeveiliging
  • Slimme huizen en energiebesparing

Wil je meer informatie over rookmelders aansluiten op je bestaande beveiligingsinstallatie?

Wil je meer weten?

Laat het ons weten, en wij helpen je graag naar het zoeken van de juiste oplossing.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.