Zakelijke

Particuliere

Persoonlijke veiligheid

Kleine maatregelen die vaak erger kunnen voorkomen!

Kleine maatregelen voor veiligheid

“Persoonlijke veiligheid” is bij ons een verzamelnaam voor kleinere oplossingen een maatregelen. Dan kan je denken noodverlichting, de kleine blusmiddelen en aan bijvoorbeeld zoiets als AED onderhoud. Hier wordt vaak na aanschaf niet meer over nagedacht.

Noodverlichting

Bij brand valt de stroom vaak snel uit. Dan merk je pas hoe verbazingwekkend slecht je de weg kan vinden in een gang vol rook. Daarom is noodverlichting zo belangrijk.

Een goede verlichting en vluchtwegaanduiding leidt je zo snel mogelijk naar buiten. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen zoals de bekende lichtgevende Armaturen aan het plafond tot fluorescerende pijlen op de vloer.

Kleine blusmiddelen

Kleine blusmiddelen zijn tegenwoordig wel te krijgen in allerlei soorten en maten. Van handblussers naar de bekende brandslang op de haspel aan de muur. En het is ook belangrijk, want dit kan een beginnende brand al vroeg stoppen. Maar wanneer is welke type blusser verreist? En welk blusmiddel is nou het beste voor welke situatie? Zo heeft een containerbrand een ander blusmiddel nodig dan een “vlam in de pan”.

We hebben ook een mooie infographic welke uitlegt wat voortype blusser het best geschikt is voor welk soort type brand. Daar kan je ookmeer informatie vinden over verschillende blussers zelf

Handbrandblusser onderhoud

Het zal je maar gebeuren dat je bij een brand met een blusser staat welke het niet meer doet. Daarom gelden er wettelijke regels vanaf een bepaalde grote handbrandblussers. Zo zijn de blussers vanaf 6L en groter verplicht (vanuit het bouwbesluit) om minimaal 1x per 2 jaar gecontroleerd te laten worden. Maar vanuit ARBO wetgeving dienen deze zelfs elk jaar gecontroleerd te worden.

Het onderhoud van de handbrandblussers dient uitgevoerd te worden door REOB gecertificeerde bedrijven. Zij hebben namelijk de juiste kennis en ervaring om dit op de correcte en betrouwbare manier te doen.

Betecom is zelf ook een REOB-erkend inspectiebedrijf. Dat houd in dat wij zowel kunnen inspecteren en onderhouden. Dat scheelt weer in tijd en kosten. Ook kunnen we je helpen met het bekijken welke blussers het beste zijn voor jouw bedrijf. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op via het onderstaande formulier.

AED onderhoud

Tegenwoordig zie je steeds vaker een AED aan de muur hangen. Dat vinden wij natuurlijk ook een goede ontwikkeling, aangezien ze levens kunnen redden. Maar schijn kan bedriegen, want ze moeten wel nagekeken worden.

Vaak wordt hier na aanschaf niet meer over nagedacht of vind men de kosten hiervan te hoog. En een weigerende AED wanneer je het nodig hebt is wel het laatste wat je wilt. 

Wij willen je graag helpen met het onderhouden van jouw/ jullie AED.

Hoe?

Handbrandmelder
Flameline Hand Brandblusser Schuim
Noodverlichting
Sirene
Flameline CO2 Blusser

Persoonlijke veiligheid

Doen we onder meer voor

Winkels

  • (Slimme) Camera's met heatmaps
  • Overval beperking
  • Noodverlichting
  • Inbraakbeveiliging

Kleine veiligheid bestaat uit te veel dingen om hier te noemen.

Wil je meer weten?

Wil je graag alle puntjes op de i zetten met oog op de kleine veiligheid, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.