Zakelijke

Particuliere

Persoonlijke veiligheid

Vaak de 'vergeten' veiligheid

Kleine maatregelen voor veiligheid

“Kleine veiligheid” is bij ons een verzamelnaam voor kleinere oplossingen. Dan kan je denken noodverlichting, de kleine blusmiddelen en aan bijvoorbeeld zoiets als AED onderhoud. Hier wordt vaak na aanschaf niet meer over nagedacht.

Noodverlichting

Bij brand valt de stroom vaak snel uit. Dan merk je pas hoe verbazingwekkend slecht je de weg kan vinden in een gang vol rook. Daarom is noodverlichting zo belangrijk.

Een goede verlichting en vluchtwegaanduiding leidt je zo snel mogelijk naar buiten. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen zoals de bekende lichtgevende bordjes aan het plafond tot fluorescerende pijlen op de vloer.

Kleine blusmiddelen

Kleine blusmiddelen zijn tegenwoordig wel te krijgen in allerlei soorten en maten. Van handblussers naar de bekende brandslang op de haspel aan de muur. En het is ook belangrijk, want dit kan een beginnende brand al vroeg stoppen. Maar wanneer is welke type blusser verreist? En welk blusmiddel is nou het beste voor welke situatie? Zo heeft een containerbrand een ander blusmiddel nodig dan een “vlam in de pan”.

Daarnaast moeten deze blussers ook 1x per 2 jaar gekeurd en onderhouden worden. Want het zal je maar gebeuren dat je bij een brand met een blusser staat welke het niet meer doet. Betecom is een REOB-erkend inspectiebedrijf. Dat houd in dat wij zowel kunnen inspecteren en onderhouden. Dat scheelt weer in tijd en kosten.

AED onderhoud

Tegenwoordig zie je steeds vaker een AED aan de muur hangen. Dat vinden wij natuurlijk ook een goede ontwikkeling, aangezien ze levens kunnen redden. Maar schijn kan bedriegen, want ze moeten wel nagekeken worden.

Vaak wordt hier na aanschaf niet meer over nagedacht of vind men de kosten hiervan te hoog. En een weigerende AED wanneer je het nodig hebt is wel het laatste wat je wilt. 

Wij willen je graag helpen met het onderhouden van jouw/ jullie AED.

Hoe?

Handbrandmelder
Flameline Hand Brandblusser Schuim
Noodverlichting
Sirene
Flameline CO2 Blusser

Persoonlijke veiligheid

Doen we onder meer voor

Winkels

  • (Slimme) Camera's met heatmaps
  • Overval beperking
  • Noodverlichting
  • Inbraakbeveiliging

Kleine veiligheid bestaat uit te veel dingen om hier te noemen.

Wil je meer weten?

Wil je graag alle puntjes op de i zetten met oog op de kleine veiligheid, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Certificeringen

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.