Zakelijke

Particuliere

Toegangs Controle

Controle op toegang tot je pand

Wie heeft toegang

Met een goed toegangscontrolesysteem ben je in staat om te bepalen wie wel en wie niet je gebouw of een bepaalde ruimte mag betreden. Maar dat kan toch ook met sleutels? Uiteraard, maar dat brengt toch wel mogelijke risico’s met zich mee. Want wie is er nog nooit een sleutel kwijt geraakt? Dan moet je opeens gaan afvragen of je de sloten moet vervangen, omdat het nu mogelijk is dat een vreemde binnen kan komen.

Met een goede toegangscontrole hoeft dat niet meer, daar kan je gewoon de betreffende “sleutel” uitzetten. Probleem opgelost. Maar het biedt nog veel meer voordelen.

Voordelen van

Goede toegangscontrole

Naast dus het grote voordeel dat je geen sloten meer hoeft te vervangen, kan je met toegangscontrole bijvoorbeeld ook bezoekers of werknemers registreren in je pand. Dat kan handig zijn als je aan het eind van de dag je pand gaat sluiten, en je wilt zeker weten of er niemand meer is.

Je werknemers kan je daarnaast ook toegang verlenen op verschillende niveaus. Niet iedereen hoeft natuurlijk vrij de server ruimte te betreden, want dat laat je natuurlijk alleen de mensen doen die daar verantwoordelijk voor zijn.

Ook is het mogelijk de toegang tot je pand voor een beperkte tijd te laten gelden. Zo kan je eenvoudig bijvoorbeeld een onderhoudsmonteur tijdens werkzaamheden vrij toegang geven tot het pand.

Verschillende mogelijkheden

Sleutels

Er zijn veel verschillende soorten “sleutels” voor toegangscontrole. We kennen waarschijnlijk allemaal de wel de pasjes die gebruikt worden in hotels. Een soortgelijk systeem werkt ook uitstekend voor je bedrijf. Daarnaast zie je ook vaak de “druppel”. Dat is eigenlijk een soort sleutelhanger welke je tegen je controlepunt kan aanhouden waarna de deur open gaat. Allemaal erg handig in gebruik. Wij werken ook met de sleutels van iLOQ. Deze zijn makkelijk in beheer en hebben lage kosten. 

Keyprocessor is ook een merk waar we graag mee werken. Het is een product makkelijk in gebruik en biedt veel controle mogelijkheden. Zo kan je deze combineren met deurbeslag zodat het naast functioneel er ook nog eens mooi uitziet.

Zicht op afstand

Video Intercomsysteem

Met een video intercomsysteem heb je op afstand zicht op je bezoek. Met een spreek-luister verbinding wordt je bezoek te woord gestaan en met 1 druk op de knop kan je de deur openen. Hierdoor bepaal jezelf wie er toegang krijgt tot je pand.

Hoe?

Sirene
Alarminstallatie Keyfob
Toegangsbedienpaneel
Hikvision Buiten Dome Camera
Alpha Druppeltag
Sirius Cardreader

Toegangs Controle

Doen we onder meer voor

Onderwijs, Sport & Cultuur

 • Bewakingscamera's
 • Noodverlichting
 • Ontruimingsinstallaties

Gezondheidszorg

 • Ontruimingsinstallaties
 • Noodverlichting
 • Camera Bewaking

Industrie

 • Toegangscontrole
 • Ontruimingsinstallaties
 • Production Monitoring
 • Camerabewaking

Kantoren en Bedrijven

 • Toegangscontrole
 • Camerabewaking voor o.a. meldkamer bevestiging
 • Brandbeveiliging
 • Inbraakbeveiliging

Precies weten wat er allemaal gebeurd?

Wil je meer weten?

Toegangscontrole laat dit allemaal zien. Wil je hierover meer informatie, laat het ons weten, en wij helpen je graag.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.