Zakelijke

Particuliere

Camera Bewaking

Bruikbare beeld kwaliteit

We kennen allemaal de beelden van televisie, waar de beveiligingsopnames eruit zien alsof ze uit de jaren ‘30 van de vorige eeuw komen. Daar heb je natuurlijk niets aan als er net bij je kantoor is ingebroken en de politie je vraagt om de opnames om de daders op te sporen.

Helaas hebben we nog niet de CSI video-technieken waarbij je de opnames tot op de stropdas kan in-zoomen en scherpstellen.

Het
doel waarvoor je camerabeveiliging wilt inzetten is van groot belang;
overzicht, herkennen of identificeren. Maar welke camera gebruik je hiervoor dan?

De beveiligingscamera

Maximale digitale kwaliteit

Enkele jaren geleden was het nog de standaard om gebruik te maken van analoge opname systemen met een lage resolutie, puur omdat het aantrekkelijk geprijsd was en digitaal nog niet bestond. Dat is nu helemaal anders.
Analoog kan door zijn beperkingen zoals beeldresolutie niet meer bieden wat we tegenwoordig verwachten aan kwaliteit. Het is simpelweg te achterhaald. Vandaar dat wij helemaal zijn overgestapt op digitale bewakingscamera’s, HD over coax en de IP-camera’s.

HD over coax camera’s zijn vooral geschikt voor locaties waar analoge camera’s niet meer voldoet aan de gewenste beeldkwaliteit. Bij HD over coax wordt gebruikt gemaakt van de bestaande bekabeling. Wij vervangen alleen de apparatuur. Bij het plaatsen ip-camera’s kunnen wij ook gebruik maken van een bestaande data netwerken.

De kwaliteit van het beeld en de extra slimme functies die de camera’s tegenwoordig bieden geven nu eenmaal veel meer mogelijkheden om je bedrijf beter te beveiligen.

Camera functionaliteiten

Camera types

De camera’s van tegenwoordig hebben hele slimme software aan boord, waardoor ze pas melding kunnen geven als er aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Zoals bijvoorbeeld iemand die te lang bij de achterdeur of magazijn ingang staat.

Ook zijn ze nu in staat enorm goed te presteren terwijl het buiten compleet donker is. En dat is natuurlijk wel handig omdat de meeste inbraken midden in de nacht gebeuren.

Bij meerdere camera’s adviseren wij vaak om gebruik te maken van een recorder of server. Zo worden alle opnames centraal opgeslagen en kunnen makkelijk gebackupped worden.

Er zijn veel verschillende merken op de markt welke allemaal camera’s aanbieden. Wij gebruiken hiervoor de cameras van Hikvision omdat wij geloven dat dit de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft van alle merken.

Inzetbaarheid

Breed scala aan doeleinden

De digitale bewakingcamera’s zijn dankzij hun slimme software niet alleen te gebruiken voor beveiliging, maar ook voor andere doeleinden.
Zo kunnen ze ook gebruikt worden om productieprocessen in de fabriekshal te controleren, het checken van de voorraden in het magazijn, hulp bieden in de zorg of helpen bij het krijgen van beter inzicht van de bezoekers aan je winkel.

Kortom eigenlijk voor van alles, en daar willen we je altijd meer over vertellen tijdens een kop koffie.

Privacy en camera's

Privacy wetgeving bij camera's

Camera’s zijn tegenwoordig niet alleen meer te vinden bij belangrijke plekken, maar ook steeds meer bij bedrijfsgebouwen, winkels of woningen. Ze zijn een ideale aanvulling op de beveiliging van je eigendommen en het extra stukje gevoel van veiligheid. Maar aan het gebruik van camera’s zitten toch enkele wettelijke eisen in verband met privacy.

Op deze pagina kan je hier meer over lezen.

Privacywetgeving en camera's

Kleur & scherp beeld, ook in het donker

Hikvision ColorVu beveiligings camera's

Conventionele bewakingscamera’s geven uitstekend beeld overdag, maar als het donker is laat de kwaliteit nog wel eens te wensen over. Omdat camera’s eigenlijk alleen goed werken als er genoeg licht vanuit de omgeving komt, maken ze in het donker vaak gebruik van infrarood licht. Hierdoor ontstaan de bekende zwart/wit beelden.


Met de verbeterde techniek van Hikvision ColorVu is dit verleden tijd. Dankzij de grotere aperture kan deze camera’s nu nog meer licht van de buitenomgeving opvangen. Hierdoor kunnen we nu ook in het donker een scherp beeld in kleur krijgen.

Hoe?

Sirene
Hikvision Buiten Dome Camera
Hikvision Recorder
Hikvision Outdoor PTZ Camera
Hikvision Cube Camera

Camera Bewaking

Doen we onder meer voor

Onderwijs, Sport & Cultuur

 • Bewakingscamera's
 • Noodverlichting
 • Ontruimingsinstallaties

Gezondheidszorg

 • Ontruimingsinstallaties
 • Noodverlichting
 • Camera Bewaking

Industrie

 • Toegangscontrole
 • Ontruimingsinstallaties
 • Production Monitoring
 • Camerabewaking

Winkels

 • (Slimme) Camera's met heatmaps
 • Overval beperking
 • Noodverlichting
 • Inbraakbeveiliging

Kantoren en Bedrijven

 • Toegangscontrole
 • Camerabewaking voor o.a. meldkamer bevestiging
 • Brandbeveiliging
 • Inbraakbeveiliging

Wil je weten welke opzet het beste is voor het beveiligingen van je pand?

Wil je meer weten?

Laat het ons weten, en wij helpen je graag met het zoeken welk camerasysteem de beste beveiliging oplevert.

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons gewoon.

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals, controleer je invoer of mail naar info@betecom.nl

Meer weten?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning?

Neem dan eens contact op voor een kop koffie bij ons zodat we samen eens kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.