Winkels

DOE de online training winkeldiefstal, agressie en overval

2/11/2015
Volg de gratis online training

Weet ook wat je moet doen bij winkeldiefstal, agressie of overval. Volg de gratis online trainingen die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) hierover ontwikkelde.

Winkels en detailhandel zijn steeds vaker doelwit van criminaliteit. Overvallen, inbraken en geweld zijn helaas aan de orde van de dag. De gevolgen voor slachtoffers zijn zowel persoonlijk als zakelijk groot. Preventieve maatregelen verkleinen de risico’s. Wacht hiermee niet tot het te laat is.

Trainingen en de juiste beveiliging

Je kunt veel zelf doen aan veiligheid, bijvoorbeeld training van jezelf en je medewerkers. Vraag daarnaast een erkend beveiligingsbedrijf zoals Betecom om advies op het gebied van beveiliging bij overvallen, inbraken en geweld. Investeer in de juiste maatregelen.

De online trainingen van CCV geven je en je personeel informatie en tips voor het juiste gedrag bij diefstal, agressie en overval. Wanneer het je of jouw medewerkers uitkomt, en vanachter uw eigen computer volg je deze trainingen. Aan het einde volgt een toets, en bij voldoende score ontvang je een persoonlijk certificaat. De trainingen zijn gratis. Organiseer ze vandaag nog binnen jouw organisatie zodat jijzelf en je medewerkers weten wat ze moeten doen bij calamiteiten als winkeldiefstal, agressie en overval. En weten hoe dit te voorkomen.

Doe de online training

Dagelijks worden 600 winkelmedewerkers geconfronteerd met geweld. Deze online training gaat over het voorkomen van en omgaan met agressie en winkeldiefstal. Je leert hoe je klanten in verschillende situaties het beste kunt aanspreken om agressie en winkeldiefstal te voorkomen en wat je kan doen als het toch gebeurt. In de training komen klantbehandeling, ongewenst gedrag, winkeldiefstal, klachtafhandeling en omgaan met agressie aan bod. Bekijk de online training winkeldiefstal en agressie >>> 

Doe de training, laat je niet overvallen

In deze korte online training leer je aan de hand van filmpjes en fotosituaties hoe je het risico op een overval zoveel mogelijk kunt verkleinen. En hoe je het beste kunt reageren tijdens en na een overval. Kies een reactie en zie direct hoe dat uit pakt. Test tot slot je kennis en ontvang een persoonlijk certificaat. De training bestaat uit vijf korte modules en een toets. Bekijk de online training overvallen >>>

Meer weten over beveiliging

Meer weten over beveiliging van jouw winkel of horecagelegenheid? Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende branches en helpen ook u graag de juiste maatregelen te nemen voor betere overval beveiliging van je winkel.

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.