Brand

Project: Vervangen brandmeldinstallatie Van Werven Recycling

20/1/2021

Oplevering gecertificeerde brandmeld aspiratie detectie systeem

In de afgelopen periode hebben wij bij Van Werven Recycling de bestaande brandmeld-/ontruimingsalarminstallatie vervangen. De detectie in de hallen is uitgevoerd met aspiratiedetectie (hierna te noemen ASD). Vanwege de vervuilende omgeving is het ASD voorzien van een terugblaasinrichting om te voorkomen dat het ASD niet vervuild en in storing valt. De goede werking van ASD dient vanuit regelgeving aangetoond te worden met het houden van een proefbrand.


Maar deze locatie had zeker zijn uitdagingen. Er moesteen balans gevonden worden tussen detectiesnelheid en het voorkomen van ongewenste meldingen, maatwerk dus! De gevoeligheid van het ASD is middels het houden van diverse proefbranden hierop afgestemd.

 

Dankzij dit maatwerk functioneert de brandmeld-/ontruimingsalarminstallatie uiteindelijk geheel volgens specificatiën is de vervanging afgerond met een inspectiecertificaat.

Kortom, weer een succesvol project afgerond.


Wil je graag meer info of deskundig advies over brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking of toegangscontrole voor jou locatie, dan kan je altijd contact met ons opnemen via de telefoon of website.

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.