Bedrijfscontinuïteit

Bedrijfscontinuïteit

Brand is misschien wel het grootste risico wat je bedrijfscontinuïteit bedreigt. Je hebt natuurlijk flink geïnvesteerd in je zaak, en als dat alles in rook op gaat is dat toch wel een grote klap.

Belangrijke investering in veilgheid

Daarom is investeren in een goede brandveiligheid ook zo belangrijk. Deze zal je waarschuwen bij de eerste signalen van rook, zodat jij als ondernemer nog genoeg tijd hebt om de brandweer in te schakelen.

Extra veiligheidsmaatregelen

Bij brandveiligheid horen ook noodverlichting en goede vluchtweg plannen. Want je personeel en je klanten wil je bij geval van brand zo snel mogelijk veilig buiten je winkel of kantoor hebben staan. Wij willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuzes voor brandveiligheid en goede vluchtweg plannen.

Met onze oplossingen voor brandveiligheid verklein je het risico dat de brandweer je fabriek bij brand gecontroleerd laat uitbranden. 

En met goed noodverlichting en goed geschreven vluchtweg plannen weet je zeker dat in geval van nood iedereen de uitgang weet te vinden

Meer oplossingen

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.