Beveiliging en veiligheid in huis


beveiliging-woning-huis

 

  • Voel u veilig in huis

  • Verklein het risico op inbraak en brand

  • Kies voor professionele huisbeveiliging

  • Op maat en betrouwbaar

  • Betecom helpt persoonlijk

 

  

Woningbeveiliging en veiligheid iedere dag belangrijk

Een gelegenheidsinbreker of insluiper gaat al voor een kleine buit bij u naar binnen. Een oververhitte stekkerdoos kan zomaar spontaan ontbranden. Ook ‘s nachts als u slaapt.

Beter beschermd. Bel Betecom

Voel u veilig in uw woning. Kies voor een integrale beveiligingsoplossing van Betecom te Harderwijk. Wacht niet tot het te laat is.  Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Ik wil graag advies over woningbeveiliging

 

Neem de juiste maatregelen beveiliging en veiligheid in huis

Effectieve beveiliging is een ononderbroken ketting van verschillende soorten maatregelen. Dat gaat dus verder dan het installeren van een standaard alarminstallatie, alarm systeem of huisalarm.

Sommige maatregelen kunt u zelf nemen

Kijk op www.ikwoonveilig.nl voor preventietips en meer informatie over het zelf beveiligen van uw woning met de juiste beveiligingssysteem. Of u nu kiest voor een draadloos alarmsysteem, inbraakbeveiliging, camera beveiliging of huizen alarm, wij voorzien u van een goed advies om u op weg te helpen.

Liever maatwerk door een specialist?

Optimale beveiliging tegen inbraak en het verkrijgen van het Politie Keurmerk Veilig Woning vraagt om maatwerk en vereist deskundig risico-inventarisatie en advies. Hiervoor heeft u de hulp nodig van een Gecertificeerd Borg Technisch beveiligingsbedrijf.

Politie-Keurmerk-Eigen-Woning-PKEW

Wij willen dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom helpen wij u graag de juiste maatregelen te nemen. Wij kiezen daarbij bewust voor duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke maatwerkoplossingen als basis voor uw beveiliging. 

 

Beter beschermd. Bel Betecom

Voel u veilig in uw woning. Kies voor integrale huisbeveiliging van Betecom te Harderwijk. Wacht niet tot het te laat is.  Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Vraag advies

 

Ik Woon Veilig PlanAdviesaanvraag

Adviesaanvraag

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief