Woningen

Camera bewaakt uw thuis tijdens de vakantie

12/7/2018

Huis en haard achterlaten voor uw welverdiende vakantie blijft een lastig moment. Met camerabewaking in en om huis gaat u een stuk relaxter op pad. Ook buiten de vakanties. Steeds meer mensen ontdekken het veilige gevoel van beveiligingscamera’s buiten of in huis. Camerabewaking in en om huis kan al met één enkele beveiligingscamera’s voor preventie, of met meerder camera's al dan niet gekoppeld aan uw inbraakalarminstallatie voor extra snelle (real time) herkenning, melding en actie.

Camera’s buiten en binnen

Plaats camera’s binnen of liever nog buiten. Dan kunt u al actie nemen voordat ongewenste gasten uw huis binnengaan. Tijdige signalering en opvolging is belangrijk voor een effectief resultaat. U kunt een melding op uw mobiel ontvangen en/of doorsturen naar een erkende alarmdienst. Zo voorkomt u dat dieven ongemerkt uw huis benaderen en hun slag slaan in huis.

Camera’s vragen maatwerk

Geen huis en situatie is hetzelfde. Gebruik een speciaal samengestelde camera-set voor een goede beveiliging of laat je adviseren door een erkende specialist in camerabewaking zoals Betecom. Wij adviseren je over hoeveel, welke en waar camera’s het meest effectief kunnen worden ingezet. Of je beter kunt kiezen voor analoog of IP, voor draadloos of bedraad. Al dan niet uitgebreid en gekoppeld met een volledig inbraakalarm- en/of toegangscontrole systeem. Zeker bij wat grotere, vrijstaande huizen is het inbraakrisico hoger en maatwerk belangrijker.

Kies voor veilige camera’s en verbindingen

Als erkend beveiligingsbedrijf werken wij uitsluitend met betrouwbare goed beveiligde (online) camerasystemen en verbindingen. Je moet er niet aan denken dat iedereen mee kan kijken via jouw camera’s of dat je verbindingen gemakkelijk kunnen worden gehackt of gesaboteerd.

Bel Betecom voor camera-advies op maat

Wil je met een veilig gevoel op vakantie en ben jebenieuwd naar de mogelijkheden van camerabewaking in en om je huis? Wij adviseren je graag. Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.