Wat doe jij om inbrekers buiten te houden? Test je kennis inbraak

13/6/2019

Jaarlijks worden in Nederland ruim 40.000 woningbraken gepleegd. Politie en justitie doen er alles aan om dit te voorkomen. Met de juiste maatregelen kan ook jij jezelf beter beschermen tegen diefstal of inbraak. Doe bijvoorbeeld gewoon altijd je deur op het slot! Er wordt het meest ingebroken via de achterdeur, keukenraam en voordeur. Zorg daarom voor goede sloten. Juist daar!

Cilindertrekken

De laatste jaren is cilindertrekken populair als inbraakmethode. Bij cilindertrekken wordt met speciaal gereedschap de cilinder uit het slot getrokken. Daarnaast zijn het openbreken van deuren en ramen, het boren van gaatjes of het breken van het cilinderslot nog steeds gangbare inbraakmethoden. SKG** (2 of 3 sterren) goedgekeurde sloten helpen tegen cilindertrekken.

Inbraak tast je gevoel van veiligheid aan

Sybren van der Velden, Landelijk projectleider Woningbraken & Heling bij de politie:

“Een inbraak in je woning tast je gevoel van veiligheid enorm aan. Het zal je maar overkomen dat een wildvreemde je huis openbreekt, doorzoekt en spullen steelt. Je eigen plek waar je je het veiligst moet voelen. Je kan zelf heel veel doen om een inbraak te voorkomen. Wordt geen slachtoffer, doe mee!”.

Test jouw kennis over inbraak woning

Test jouw kennis over inbraak woning met deze scan. Daarnaastzie je wat je kunt doen om je veiligheid te verbeteren. Het invullen van descan duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Na afloop ontvang je direct een persoonlijkadvies.

Test jouw kennis over inbraak woning

Inbraakcijfers

Jaar     Aantal inbraken
2013    87.000

2014    70.650

2015    65.000

2016    55.000

2017    49.000

2018    43.000

Gebrand opveiligheid? Bel Betecom

Veiligheid en een veilig gevoel in huis zijn belangrijk. Je kunt veel zelf, maar voor optimale inbraakbeveiliging is maatwerk nodig. Deskundig advies en installatie van een erkend beveiligingsbedrijf zijn hierbij onmisbaar. Wij helpen je graag. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

#Betecom #inbraakbeveiliging #woning #veiligheid #kennistest

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.