Gebouwen

Toegangscontrole is werk voor specialisten

28/3/2019

Toegangscontrole is werk voor specialisten

Een goed toegangscontrolesysteem is dicht en open tegelijk. Maar hoe bewaak je de veiligheid op een efficiënte manier en blijf je toch gastvrij? Hoe scherm je speciale ruimtes af, zonder enorme sleutelbossen. Hoe zorg je dat verloren sleutels gemakkelijk kunnen worden vervangen, zonder dat steeds complete sloten moeten worden vervangen of een beveiligingsrisico optreedt. Welk toegangscontrolesysteem is geschikt bij sterk wisselende gasten en gebruikers, zoals in een hotel of verzorgingscentrum. Hoe blijft je systeem flexibel, veilig en betaalbaar?

Registratie

Toegangscontrole kan ook verder gaan, bijvoorbeeld helpen bij het registreren van bezoekers of werknemers in je pand. Dat kan handig zijn als je aan het eind van de dag, als het pand sluit, zeker wilt weten dat er niemand meer in het pand is.

Soorten sleutels

Er zijn veel verschillende soorten sleutels voor toegangscontrole: klassieke sleutels, pasjes, druppels of een combinatie. iLOQ is een kwalitatief goed systeem, gemakkelijk in beheer en laag in kosten. Ook

Keyprocessor is een kwaliteitsproduct, gemakkelijk in gebruik met uitgebreide controlemogelijkheden.

De Keyprocessor iProtect Security Management Solution combineert alle aspecten van beveiliging in één overzichtelijk platform.

Betecom Certified Gold Partnerschap Keyprocessor

Betecom is Certified Gold Partnerschap van Keyprocessor en werkt op diverse projecten met iProtect. De deskundigheid en ervaring van Betecom op het gebied van toegangscontrolesystemen en de inzet van iLOC en iProtect is groot en de technische ondersteuning optimaal.

Ervaren en gecertificeerd specialist toegangscontrole

Het ontwerpen, installeren en onderhouden van een goed toegangscontrolesysteem is maatwerk. Ieder pand is anders en het gebruik varieert. Dat vraagt om expertise en ervaring. Betecom is erkende installateur en beveiligingsbedrijf en gecertificeerd partner van Keyprocessor. Weten of uw toegangscontrolesysteem veilig, flexibel en efficiënt is? Bel Betecom.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.