Woningen

1,2 miljoen Nederlandse huizen slim beveiligd

5/9/2019

Bijna 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens maakt gebruik van slimme beveiligingsapparatuur. Dat is 15% van alle huishoudens. Denk aan camerabeveiliging, beveiligingssystemen, toegangscontrole, slimme deurbellen, rook- en CO2-melders. De markt is sinds 2017 gegroeid met maar liefst 36 procent blijkt uit de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 4.700 Nederlanders.

Op dit moment is 15% van alle huishoudens in het bezit van slimme beveiligingsapparatuur. In 2017 was dit nog 11%. De beveiligings-/IP-camera is het populairste apparaat. Bijna één op de zes consumenten is van plan om binnen nu en een jaar slimme beveiliging aan te schaffen. De aankoopintentie is het hoogst voor slimme rook-, CO- en CO2-melders. Ook beveiligingscamera’s blijven populair.

Dat Nederlanders beveiliging serieus nemen blijkt ook uit het feit dat inmiddels voor 400 miljoen euro aan slimme inbraakbeveiliging en veiligheid is uitgegeven door particulieren.

Slim beveiligen is maatwerk

Geen huis en situatie zijn hetzelfde. Ook je wensen verschillen. Laat je goed adviseren door een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Bij draadloze beveiligingssystemen is de veiligheid, kwaliteit en stabiliteit van het internet cruciaal. Wij helpen samen te kijken welke en hoe slimme beveiligingsmiddelen effectief kunnen worden ingezet. Of je beter kunt kiezen voor analoog of IP, voor draadloos of bedraad. Al dan niet uitgebreid en gekoppeld met een volledig inbraakalarm- en/of toegangscontrole systeem. Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

#Betecom #beveiliging #woning #veiligheid #slim

Gerelateerd nieuws

Geen gerelateerd nieuws.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.