Inbraak- en diefstal beveiliging

Oplossingen voor

Anti inbraak en diefstal

Het is handig dat je als ondernemer van een kantoor/winkel je ervan bewust bent van alle risico’s en gevolgen van diefstal en inbraak. Daartegen wil je je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen

Camerabewakingssysteem

Met bijvoorbeeld onze camerabewakingssystemen kan je zowel tijdens als buiten de werktijd je zaak goed in de gaten houden, en gewaarschuwd worden als er iets niet in de haak is. Daarnaast nemen ze natuurlijk ook beelden op wat weer kan dienen als bewijsmateriaal. De video's kunnen dan goed gebruikt worden door de politie na een inbraak of overval, zodat de daders snel gepakt kunnen worden. 

Goede open/sluit procedures

Naast camera’s, inbraak of brand, kunnen wij je ook adviseren in het maken van goede openings / sluitings procedures voor je winkel.

We kunnen een complete oplossing bieden tegen diefstal, inbraak en vandalisme. Camerabewaking en toegangscontrole kunnen hierbij ingezet worden om de risico’s zo klein mogelijk te maken of zelfs te voorkomen.

Meer oplossingen

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een oplossing in het veiliger maken van je bedrijf of woning? Laat het ons weten dan zoeken we samen de perfecte oplossing

Hartelijk dank. Uw gegevens zijn succesvol verzonden.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals of mail ons via info@betecom.nl
Do you have a question? Contact us now!

Contact Us

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.