Ons pand


Sinds 2012 is Betecom gevestigd in een nieuwbouw pand aan de Van Leeuwenhoekstraat in Harderwijk.


Duurzame nieuwbouw en beveiliging

Wij wilden graag toekomstbestendig bouwen. Dat betekende nadenken en keuzes maken met betrekking tot:

  • Duurzame en betaalbare energievoorziening

  • Een betrouwbaar en geïntegreerd beveiligings- en veiligheidssysteem

  • Ons pand beschikt over Live View camerabeveiliging

Ons gebouw behoort nu tot één van de meest duurzame bedrijfspanden van Harderwijk. Bij het ontwerp en de bouw is rekening gehouden met optimaal gebruiksgemak, minimaal energiegebruik en duurzame bouwmaterialen.

Het spreek voor zich dat het gebouw ook optimaal beveiligd is en voorzien is van moderne domotica en energiebesparende systemen. Deze volledig geïntegreerde systemen zijn direct bij het ontwerp en de nieuwbouw meegenomen.
 

Duurzaam bouwen begint bij het ontwerp

Veel voorzieningen kunnen al vanaf de bouwtekening geregeld worden. Integreer ze direct in het ontwerp. Kies de juiste materialen. Bouw noodzakelijke compartimenten. Dit verhoogt de effectiviteit van de maatregelen en bespaart tijd en geld. Wacht niet tot het gebouw al staat.

Kom ons gebouw beleven!

We laten u graag zien welke vragen wij ons bij de nieuwbouw van ons pand hebben gesteld en welke oplossingen wij hebben gekozen. Ook demonstreren wij graag de nieuwste toepassingen op het gebied van duurzamen nieuwbouw, brand- en inbraakbeveiliging, camera bewaking, toegangscontrole, domotica en energie.

Neem contact op voor het bezichtigen van ons gebouw en de toepassingen. 

Maak een afspraak

 

Heeft u bouwplannen? Betecom denkt vanaf de eerste nieuw bouwplannen mee

Betecom is al meer dan 25 jaar actief als adviseur en installateur van beveiligingssystemen. Wij denken al in een vroeg stadium van het bouwproces mee en adviseren bij de bouwkundige en organisatorische aspecten van beveiliging. Zo kunnen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische elementen in optimale samenhang worden ingepland en uitgevoerd.

Voorkom aanpassingen achteraf

Vaak wordt een beveiligingsbedrijf pas betrokken in de uitvoeringsfase van het project. Dit staat een optimale beveiliging in de weg. Bovendien veroorzaakt het aanpassen van elementen achteraf onnodig tijdsverlies en kosten.

Heeft u ook bouwplannen. Bel of e-mail ons. We denken graag direct met u mee.

Vraag advies


Unity Web Player. Install now!

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag