Service en onderhoudscontract

Een vaste schakel in uw beveiligingsketen is het jaarlijks onderhouden en inspecteren van uw beveiligings- en/of blusinstallatie.

Voorkom storingen en loos alarm

Uw systeem en gebouw worden dagelijks door vele mensen gebruikt. Ook bij het kwalitatieve apparatuur en een deskundige installatie, zijn storingen niet altijd te voorkomen. Daarom adviseren wij altijd een preventief onderhoudscontract af te sluiten.

Service-onderhoud-beveiliging-woning-huis

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden


Preventief onderhoudscontract van Betecom

Het jaarlijks onderhouden en inspecteren van uw beveiligings- en/of blussysteem voorkomt dat deze nodeloos in werking treedt door bijvoorbeeld vervuiling van de detectieapparatuur. Om van een goede werking van uw beveiligings- en/of blussysteem verzekerd te zijn, bieden wij u bij oplevering een onderhoudscontract aan.

Met uw onderhoudscontract bent u verzekert van:

  • Jaarlijks uitvoeren van het onderhoud

  • Gebruik van onze 24-uurs servicedienst

  • Voorrang bij het verhelpen van storingen boven klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten

 

Wat houdt het onderhoud in?

Wij repareren en vervangen onderdelen en stellen uw installatie zo nodig bij. Ze voldoet dan weer aan de nominale waarden die veelal in NEN-normen omschreven zijn. De nominale waarden zijn de meetwaarden, zoals deze bij de oplevering van de installatie zijn gemeten. De handelingen worden vermeld in een Rapport van Onderhoud.

Tevens informeren wij u over nieuwe technische ontwikkelingen rond veiligheid en beveiliging. Wij adviseren over aanpassingen aan uw beveiligings- en/of blussysteem om uw bedrijf of instelling veilig te houden. 

 

24-uur service

Bij calamiteiten of storing kunt u ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereiken onder nummer:

Bel: 0341- 426000


Wanneer u beschikt over all-in service- en onderhoudsovereenkomst van Betecom is onze 24-uur service gratis. Dat geldt ook voor vervanging van onderdelen.

Onderhoud uitbreiden naar all-in-service

We informeren u graag over ons onderhoudscontact en de mogelijkheden van een uitgebreide all-in service- en onderhoudsovereenkomst.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag