Betecom is een Kiwa NCP Borg erkend Technisch beveiligingsbedrijf

Veel maatregelen om u veiliger te voelen in uw woning kunt u zelf nemen. Optimale beveiliging is maatwerk en vereist deskundig risico-inventarisatie en advies. Hiervoor heeft u de hulp nodig van een Borg-erkend Technisch beveiligingsbedrijf

Kiwa NCP Borg erkend Technisch beveiligingsbedrijf
Betecom is o.a. een Borg Technisch beveiligingsbedrijf. Een belangrijke eis van veel verzekeraars als het gaat om uw opstal- en inboedelverzekering. Betecom is NCP-Kiwa gecertificeerd.

Van risico-inventarisatie tot onderhoud
We begeleiden het totale beveiligingsproces. Dragen zorg voor de certificering en/of erkenning van uw installatie en zorgen desgewenst voor aanmelding bij een erkende bewakingsdienst voor alarmopvolging.

 
Onze monteurs installeren uw systeem in overleg, netjes en vakkundig. Daarna houden we uw installatie in topconditie door haar jaarlijks te testen en te onderhouden. Bij calamiteiten en storingen zijn we 24-uur per dag bereikbaar om u te helpen. U kunt hiervoor een service- en onderhoudsontract afsluiten. 
 

Beter beschermd. Bel Betecom
Voel u veilig in huis. Voorkom brand en inbraak. Beperk de schade als het u onverhoopt toch overkomt. Kies voor een integrale beveiligingsoplossing van Betecom. Wacht niet langer. 

 
Ik Woon Veilig PlanAdviesaanvraag

Adviesaanvraag

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief