Betecom beveiligingsbedrijf en alarminstallatiebedrijf

Betecom is gebrand op veiligheid. Als beveiligingsbedrijf en alarminstallatiebedrijf zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in professionele inbraak- en brandbeveiligingsystemen voor woningen, bedrijven en instellingen. Wij kiezen daarbij bewust voor maatwerk en een geïntegreerde aanpak. Deze omvat meer dan het plaatsen van een willekeurig alarm- of camerasysteem.

Onze visie en werkwijze
Wij willen dat u zich veilig voelt in uw woning. Daarom helpen wij u graag de juiste maatregelen te nemen. Wij kiezen daarbij bewust voor duurzame, betrouwbare en gebruiksvriendelijke maatwerkoplossingen als basis voor uw beveiliging.

beveiligingsmaatregelen inbraak brand woning

Hoe investeert u in de juiste maatregelen?
Het treffen van maatregelen vraagt om een investering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste investering doet, is nadenken over risico’s en maatregelen van groot belang.Betecom beveiligingsbedrijf en alarminstallatiebedrijf
Betecom is een Kiwa NCP-erkend gecertificeerd Borg Technisch beveiligingsbedrijf (beveiligingsbedrijf en alarminstallatiebedrijf). Wij zetten onze ervaring en expertise graag in om u te helpen u veilig te voelen en de juiste maatregelen te nemen.

Betecom helpt u in 3 stappen door:

  1. Uw beveiligingrisico’s in uw woning in kaart te brengen (risico-inventarisatie).
  2. Uw woning, de geïnventariseerde risico’s, hun aanvaardbaarheid en mogelijkheden om ze te verminderen te bespreken in een aansluitend gesprek.
  3. In een slotgesprek advies uit te brengen over passende beveiligingsmaatregelen. U ontvangt een adviesrapport en offerte.
Op basis van dit rapport kunt u de juiste maatregelen kiezen. Wij kunnen deze uiteraard ook voor u realiseren. 

Beter beschermd. Bel Betecom
Kies voor een veilig gevoel en een integrale beveiligingsoplossing van Betecom. Wacht niet tot het te laat is. Bel vandaag nog voor een professioneel beveiligingsadvies.

Ik Woon Veilig PlanAdviesaanvraag

Adviesaanvraag

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief