Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Betecom ondersteunt actief organisaties die zich richten op armoedebestrijding en hulpverlening.

Vanuit onze christelijke overtuiging willen wij de overvloed die wij elke dag ontvangen delen. Dit is onze drijfveer om maatschappelijk en sociaal betrokken te zijn.

CompanyKids

Door financiële adoptie via CompanyKids helpt Betecom kansarme kinderen. Op meer dan 100 scholen in Afrika, Azië en Midden-Amerika gaan ruim 34.000 kinderen naar school dankzij de steun van Woord en Daad. Naast onderwijs ontvangen de kinderen voedsel, kleding en medische zorg. Kijk voor meer info op CompanyKids

 


Stichting Voedselbank Harderwijk

Binnen ons bedrijfspand stellen wij ruimte beschikbaar voor de voorraden en uitgifte van voedselpakketten door de Stichting Voedselbank Harderwijk. Dankzij de inzet van de Voedselbank kan een bijdrage worden geleverd aan de bestrijding van armoede door wekelijks voedselpakketten uit te delen aan mensen die (tijdelijk) in financiële nood verkeren.

De pakketten bestaan uit producten van goede kwaliteit die worden gedoneerd of in het reguliere handelkanaal niet (meer) verkocht worden. Kijk voor meer info op Voedselbank Harderwijk.

 

voedselbank-harderwijk-logovoedselbank-harderwijkvoedselbank-harderwijk-pand

 Verder zijn wij business clubsponsor Stichting MAF en ondersteunen Stichting Hulp Oost Europa en Stichting Gave.

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag