Betecom is Kiwa NCP Borg erkend

Sommige beveiligingsmaatregelen kunt u als organisatie zelf nemen. Optimale beveiliging is maatwerk en vereist deskundig risico-inventarisatie en advies. Hiervoor heeft u de hulp nodig van een erkend beveiligingsbedrijf en branddetectiebedrijf.

Kiwa NCP Borg erkend

Betecom is een Borg erkend Technisch beveiligingsbedrijf. Daarnaast behoort Betecom sinds 2004 tot een select groepje bedrijven dat Kiwa NCP-erkend branddetectiebedrijf is.

Hiermee bewijst Betecom dat zowel het bedrijf als haar personeel de kennis en kunde bezitten om de verantwoordelijkheid te dragen voor uw complete beveiligingsketen. Van het schrijven van prestatie-eisen (Programma van Eisen), de juiste uitvoering van het ontwerp, de installatie tot en met het beheer en onderhoud.

Brandmeldinstallaties certificeren (Borg)

Betecom is als branddetectiebedrijf en als Borg erkend Technisch beveiligingsbedrijf gemachtigd om brandmeldinstallaties te certificeren. Voor door ons gecertificeerde installaties wordt een (Kiwa NCP) certificaat afgegeven. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u aan uw zorgplicht, zoals in de wet omschreven, heeft voldaan.

Overige erkenningen

  • REOB-erkend (kleine blusmiddelen)
  • ISO 9001
  • VCA-gecertificeerd
  • KNX-erkend (ontwerp en installatie domoticasystemen)

Van risico-inventarisatie tot onderhoud

We begeleiden het totale beveiligingsproces. Overleggen met instanties, adviseren over wetgeving en subsidiemogelijkheden. Wij dragen zorg voor de certificering en/of erkenning van uw installatie en melden u desgewenst aan bij een Borg-erkend bewakingsbedrijf voor alarmopvolging.

Onze monteurs installeren de systemen in overleg, netjes en vakkundig. Daarna houden we uw installatie in topconditie door haar jaarlijks te inspecteren en te onderhouden. Bij calamiteiten en storingen zijn we 24-uur per dag bereikbaar om u te helpen. U kunt hiervoor een service- en onderhoudscontract afsluiten. 

 

Beter beschermd. Bel Betecom

Zorg voor (bedrijfs)continuïteit en voorkom calamiteiten. Neem tijdig maatregelen. Kies voor een integrale beveiligingsoplossing van Betecom. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze beveiligingsadviseurs.

Vraag advies

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag