Vertrouwen belangrijk bij keuze beveiligingsadviesbureau

Beveiliging tegen inbraak en brand is voor iedere organisatie essentieel om zicht te wapenen tegen de risico’s van calamiteiten en het borgen van de bedrijfscontinuïteit. Ook het voldoen aan (steeds wisselende) wet- en regelgeving vraagt om aandacht voor beveiliging.

De hulp van een betrouwbare expert is daarbij gewenst. Vertrouwen en deskundigheid spelen bij de keuze daarvan een grote rol. Klanten van Betecom hebben dat vertrouwen en waarderen hun beveiligingsbedrijf in februari 2017 gemiddeld met schoolcijfer 8,5. Een stijging ten opzichte van november 2015. Toen scoorde Betecom 8,3. (klantenvertellen.nl

Beveiliging uitbesteden ligt gevoelig

De beveiliging van uw organisatie geeft u natuurlijk niet zomaar uit handen aan iedereen. Het is een gevoelig onderwerp en maakt u kwetsbaar. Vertrouwen en reputatie zijn bij beveiliging minstens zo belangrijk als expertise.

Betecom al meer dan 25 jaar vertrouwde partner in veiligheid

Betecom is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in beveiliging. “Wij zijn trots op de hoge waardering van onze klanten.”

Beoordelingen Betecom       8,5  (gemiddeld per februari 2017)

Netheid                                    8,5

Afspraken nakomen                8,4

Deskundigheid                        8,5

Reactiesnelheid                      8,4

Communicatie                         8,5

Betrouwbaarheid                     8,7

Prijs/kwaliteit                           8,6

Nazorg en garantie                 8,7


Betecom gebrand op veiligheid

Als erkend en gecertificeerd beveiligingsadviesbedrijf zetten wij onze ervaring en expertise graag ook voor u in. Kies voor veiligheid en continuïteit. Kies voor de vertrouwde ondersteuning en integrale beveiligingsoplossingen van Betecom. Bel 0341-426000 of mail ons op info@betecom.nl ons voor een vrijblijvend advies.

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag