Maak het inbrekers niet te makkelijk tijdens de feestdagen

Het is weer december, de feestmaand. Gezellig samen aan het kerstdiner, naar de kerstviering in de kerk, op vakantie, vuurwerk en nieuwjaarsfeesten. Maar ook feestdagen voor inbrekers. U laat uw huis en haard vaker onbeheerd achter dan andere dagen. Reden om wat extra aandacht te besteden aan uw woningbeveiliging.

Raam dicht, licht aan en deur op slot als u vertrekt

Traditiegetrouw stijgt het aantal woninginbraken in december. Inbrekers zien in deze periode gemakkelijk of iemand thuis is. Daarom: raam dicht, licht aan en deur op slot als u vertrekt. En nog beter: ALARM AAN.

Bewoonde indruk

Doe als u het huis uit gaat altijd uw ramen dicht. En de deur op slot. Laat ’s avonds licht branden als u weg bent, simpel met een tijd- of schemerschakelaars. Gebruik ook goedgekeurde sloten. Voor u het weet bent u het volgende slachtoffer van een inbreker.

 

Woningbeveiliging begint met goede sloten

Het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk, voorzien van het SKG-certificaat, maakt het inbrekers moeilijker om binnen te komen. Draai de deur ook echt op slot als u vertrekt!

Andere woningbeveiliging die u zelf kunt regelen zijn:

  • Tuin op orde, verlichting buiten aan en geen hoge struiken
  • Laat geen klimmateriaal, zoals de vuilcontainer of ladder, onbeheerd achter
  • Maak afspraken met de buren dat zij een oogje in het zeil houden als u weg bent
  • Sluit je aan bij de Whats-app-groep in de buurt en weet wat er speelt

Inbraak alarmsysteem

Wilt u voorkomen dat inbrekers ongemerkt hun gang kunnen gaan tijdens uw afwezigheid? Installeer dan een alarminstallatie in uw woning. Hierdoor weet u binnen enkele seconden dat er in uw huis wordt ingebroken. Met luid alarm buiten zal de inbreker zich snel uit de voeten maken.

Beter beveiligd. Bel Betecom

Wilt u ook tijdens feestdagen uw huis met een gerust hart achterlaten? Bel Betecom. We maken graag een afspraak voor een risico-inventarisatie in uw woning en adviseren u over de juiste beveiliging. Zo weet u zeker dat u de juiste beveiligingsmaatregelen neemt. Betecom is een allround erkend beveiligingsbedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Veilige feestdagen

Erkend beveiligingsbedrijf

Alarminstallatie woning

Woningbeveiliging

Contact

Ik Woon Veilig PlanAdviesaanvraag

Adviesaanvraag

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief