Overval beveiliging winkel en overige detailhandel

Extra aandacht voor overval beveiliging in winkels en detailhandel: 

beveiliging en veiligheid winkel detailhandel

  • Steeds vaker doelwit van criminaliteit

  • Ernstige persoonlijke gevolgen personeel en klanten

  • De juiste preventieve maatregelen verkleinen het risico en de schade

 

 

Investeert in de juiste maatregelen

Winkels en detailhandel zijn steeds vaker doelwit van criminaliteit. Overvallen, inbraken en geweld zijn helaas aan de orde van de dag. De gevolgen voor slachtoffers zijn zowel persoonlijk als zakelijk groot. Preventieve maatregelen verkleinen de risico’s. Wacht hiermee niet tot het te laat is.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende branches en helpen ook u graag de juiste maatregelen te nemen voor betere overval beveiliging van uw winkel.

Lees meer over onze visie en werkwijze of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en veiligheids- en beveiligingsadvies.

Vraag advies

Veilig ondernemen in winkelgebieden

Gelukkig zijn steeds meer ondernemers zich bewust van de risico’s. In winkelgebieden wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren en criminaliteit tegen te gaan. Bijvoorbeeld in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-W en KVO-B).

Ook individueel kunt u veel doen om de veiligheid van u, uw medewerkers en uw winkel te helpen verbeteren. 

Overval beveiliging en het voortbestaan van uw winkel
Als ondernemer ontkomt u niet aan een zeker bedrijfsrisico. Dat geldt ook voor veiligheid. U neemt maatregelen om deze risico’s terug te brengen tot een voor u aanvaardbaar niveau. Hoe ver u daarin gaat, bepaalt u zelf of wordt opgelegd door de overheid, verzekering of uw klanten.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:


Hoe investeert u in de juiste maatregelen?
Het treffen van maatregelen vraagt om een investering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste investering doet, is nadenken over (bedrijfs)risico’s en maatregelen van groot belang. Betecom is een Kiwa NCP-erkend gecertificeerd Borg-beveiligings- en branddetectiebedrijf.

Wij hebben al 25 jaar ervaring in uiteenlopende branches en helpen ook u graag de juiste maatregelen te nemen voor betere overval beveiliging van uw winkel.

Lees meer over onze visie en werkwijze of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en veiligheids- en beveiligingsadvies.

Vraag advies

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag