Beveiliging en (brand)veiligheid in vereniging, onderwijs, sport en cultuur

Beveiliging en veiligheid belangrijk bij onderwijs, sport en cultuur: 

Brand sport cultuur

  • Brand heeft direct grote gevolgen

  • Veiligheidsrisico's voor studenten, leerlingen, leden en bezoeker

  • Aansprakelijkheid vanuit wetgeving Bouwbesluit

  • Hoe combineert u veiligheid met gastvrijheid?


Investeert in de juiste maatregelen

Waar onderwijs wordt gegeven, sport wordt beoefend en culturele activiteiten plaatsvinden heeft een calamiteit als brand direct grote gevolgen voor leerlingen, studenten, leden, bezoekers, vrijwilligers en personeel. U bent als gebouweigenaar, beheerder en gebruiker verantwoordelijk voor de veiligheid van iedere gebouwbezoeker. Dit stelt bijzondere eisen aan uw brandveiligheid.

Hoe investeert u in de juiste maatregelen?

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende branches en helpen ook u graag de juiste maatregelen te nemen voor betere (brand) beveiliging en veiligheid in uw vereniging, onderwijs, sport en theater.

Lees meer over onze visie en werkwijze of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en veiligheids- en beveiligingsadvies. 

Vraag advies

Beveiliging en veiligheid in vereniging, onderwijs, sport en cultuur

In gebouwen die door grote groepen wisselende bezoekers wordt gebruikt, is de kans op diefstal, vandalisme en molest groot. Ook dit vraagt om specifieke veiligheidsmaatregelen.

U wilt uw bezoekers zo min mogelijk met deze maatregelen ‘lastig vallen’. Betrouwbaarheid en gebruiksgemak van de oplossingen zijn in al deze gevallen van essentieel belang.


VOORBEELDPROJECT ONDERWIJS- EN SPORTACCOMMODATIE:
Betecom partner bij bouw Sportaccommodatie Harderwijk.pdf

 

Veiligheid en gastheerschap

Als ondernemer en bestuurder ontkomt u niet aan een zeker bedrijfsrisico dat geldt ook voor veiligheid. U neemt maatregelen om deze risico’s terug te brengen tot een voor u aanvaardbaar niveau. Hoe ver u daarin gaat, bepaalt u zelf of wordt opgelegd door de overheid, verzekering of uw bezoekers. U moet veiligheid tenslotte goed combineren met gastvrijheid en andere gebouwfunctie.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:   

Inbraak sport cultuur
Hoe investeert u in de juiste maatregelen?
Het treffen van maatregelen vraagt om een investering. Om er zeker van te zijn dat u de juiste investering doet, is nadenken over (bedrijfs- en bezoekers)risico’s en maatregelen van groot belang. 

Betecom is een Kiwa NCP-erkend gecertificeerd Borg-beveiligings- en branddetectiebedrijf.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende branches en helpen ook u graag de juiste maatregelen te nemen voor een betere beveiliging en (brand)veiligheid in uw vereniging, onderwijs, sport en theater.

Lees meer over onze visie en werkwijze of neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en veiligheids- en beveiligingsadvies. 

Vraag advies

Adviesaanvraag

Adviesaanvraag